Auditul SEO a site-ului

Merită să distingem două tipuri de audit SEO: auditul axat pe un site web sau auditul site-ului SEO axat pe o serie de cuvinte-cheie prioritare. Atunci când vorbim despre primul tip, auditul SEO axat pe un site web, scopul nostru are două părți fundamentale:

  • Revizuirea factorilor structurali SEO interni (on-page);
  • Revizuirea factorilor structurali SEO externi (off-page);

Bineînțeles, primul tip de audit tehnic al site-ului va ține cont de tipul de site web. Când vine vorba de un site de comerț electronic sau de un magazin online, structura și ierarhia site-ului este deosebit de importantă, precum și optimizarea paginilor de produse.

Dacă vorbim despre al doilea tip de servicii de audit SEO, mai concentrat pe câteva cuvinte-cheie strategice, atunci trebuie să analizăm mai atent rezultatele Google și paginile care reușesc să apară în primele poziții, pentru a realiza un raport comparativ (SEO Benchmark Report) care să ne spună care sunt parametrii optimi pentru fiecare cuvânt-cheie sau grup de cuvinte-cheie.


În prezent există multe agenții sau firme de consultanță care oferă acest serviciu, dar companiile trebuie să aleagă bine cui îi încredințează auditul site-ului lor din punct de vedere al optimizării pentru motoarele de căutare sau SEO. La SeoProfy realizăm analiza completă a site-ului cu o metodologie proprie pe care am îmbunătățit-o, bazându-ne pe experiența specialiștilor noștri.

Este esențial ca această analiză a paginii site-ului să fie transpusă în rapoarte detaliate, vizuale și clare, care să faciliteze gestionarea recomandărilor. De asemenea, adăugăm anexe care detaliază erorile și oportunitățile paginilor, una câte una.

Pe scurt, dacă intenționați să comandați auditul site-ului, solicitați mai multe oferte și nu vă uitați doar la preț, pentru că ieftin poate fi scump. Asigurați-vă că încredințați analiza site-ului unei agenții sau unei firme de consultanță cu experiență, cu o metodologie solidă care garantează un audit util și cu o valoare adăugată ridicată. Pentru orice întrebări despre serviciul nostru de audit SEO sau pentru a solicita o ofertă, vă rugăm să ne contactați.O impresie plăcută a companiei

01 / 02
Promovare în TOP!

Cu ajutorul unui audit SEO al site-ului, veți putea să vă deplasați deasupra concurenților!

02 / 02
Respectă standardele!

Cu ajutorul nostru, site-ul dvs. nu va fi niciodată pe "lista neagră" a motoarelor de căutare!

Abordare flexibilă a muncii:Audit profesional cu identificarea tuturor problemelor posibileRedesign complet al site-uluiFeedback pozitiv din partea clienților noștri

Dezvoltare:
Creșterea vânzărilor

Auditul SEO vă va permite să promovați pagina, să atrageți noi clienți și să creșteți veniturile!


Potriviți tendințele

Cu ajutorul nostru, site-ul dvs. web va satisface toate actualizările cerințelor și tendințelor motorului de căutare în rândul utilizatorilor!


Lucrări recente

Doriți să efectuați un audit complet al site-ului? Selectați seoprofy.md

Vom putea verifica site-ul dvs. pentru a respecta toate cerințele motoarelor de căutare.

Cu seoprofy.md nu numai că efectuăm audituri, ci și creăm relații

Comanda