Ro
Ru

Abordare inteligenta a dezvoltarii Site-urilor si a aplicatiilor

cu scopul de conversie

Un site web este o prezentare a companiei, afacerii ╚Öi produselor dvs. pe Internet. Un site web bine realizat v─â va aduce profit de mul╚Ťi ani, dezvoltarea unui site web care func╚Ťioneaz─â pentru afaceri ╚Öi ob╚Ťinerea de profit este o sarcin─â pentru profesioni╚Öti. Procesul nostru de dezvoltare const─â din mai multe etape, fiecare dintre acestea incluzând speciali╚Öti cu profiluri diferite. Un freelancer pur ╚Öi simplu nu este capabil s─â fac─â un astfel de volum.


Misiunea noastr─â

Oferim o gam─â complet─â de servicii la un pre╚Ť: nu trebuie s─â pl─âti╚Ťi pentru îmbun─ât─â╚Ťiri ╚Öi modific─âri. Toate func╚Ťionalit─â╚Ťile necesare vor fi incluse în proiect.

De ce noi

Speciali╚Ötii Seoprofy.md au o experien╚Ť─â semnificativ─â în dezvoltarea site-ului cu succes, credem c─â orice site ar trebui s─â rezolve sarcina – s─â vând─â un produs sau un serviciu, s─â aduc─â faim─â unui brand sau s─â fie vizitat de un portal cu o audien╚Ť─â stabil─â. În func╚Ťie de tipul acestei sarcini, v─â oferim o serie de solu╚Ťii de pachete gata create. De asemenea, pute╚Ťi contacta speciali╚Ötii companiei noastre dac─â ave╚Ťi nevoie s─â crea╚Ťi un site non-standard.

Pentru o perioad─â îndelungat─â de munc─â cu succes, speciali╚Ötii no╚Ötri au dezvoltat un num─âr mare de proiecte pe diverse teme. Oferim dezvoltare pagina web profesional─â pentru orice scop ╚Öi grad de complexitate. V─â vom ajuta s─â g─âsi╚Ťi o solu╚Ťie care poate rezolva sarcinile stabilite pentru compania dumneavoastr─â ╚Öi v─â va ajuta s─â v─â atinge╚Ťi obiectivele.

Compania noastr─â creeaz─â servicii de înalt─â calitate ╚Öi avem încredere în fiabilitatea acestora. Fiecare proiect este testat cu aten╚Ťie în timpul procesului de dezvoltare ╚Öi prezen╚Ťa erorilor este minimizat─â.

Prin urmare, dup─â dezvoltarea site-ului, oferim o garan╚Ťie pentru toate dezvolt─ârile noastre. Dac─â g─âsi╚Ťi erori în func╚Ťionarea site-ului, ne angaj─âm s─â le corect─âm cât mai curând posibil.

Avantajele noastre
├Änmul╚Ťim v├ónz─ârile dvs.

cu acces online, procentul v├ónz─ârilor este garantat s─â creasc─â, num─ârul de clien╚Ťi noi cre╚Öte.

Creștem gradului de conștientizare a mărcii

site-ul, care se afl─â online, permite nu numai ├«mbun─ât─â╚Ťirea imaginii companiei, ci ╚Öi extinderea sferelor de influen╚Ť─â.

Apropierea de client

prezen╚Ťa unui site web v─â permite s─â deveni╚Ťi ╚Öi mai aproape de publicul ╚Ťint─â ╚Öi s─â stabili╚Ťi contactul cu noi clien╚Ťi.

Trecem afacerea la nivelul nou

o resursă web online crește confortul de a lucra cu compania dvs., ceea ce permite afacerii să atingă un nou nivel de comunicare cu clientul.

Despre echipa

De regul─â, crearea unui site web este doar prima etap─â a lan╚Ťului de aducere a unei companii pe Internet. Este necesar s─â acorda╚Ťi aten╚Ťia cuvenit─â problemelor de promovare a site-ului ╚Öi suport tehnic, aceasta este o cerin╚Ť─â obligatorie pentru ca resursa Dvs. s─â func╚Ťioneze cu succes.

45

dezvolt─âtori

11

Ani de munc─â de succes

75

Membri în echipă

300+

Proiecte finalizate

Discut─âm despre proiectul dvs.?

În echipa noastr─â lucreaz─â doar programatori cu experien╚Ť─â ╚Öi designeri care lucreaz─â dup─â o schem─â bine stabilit─â. De-a lungul existen╚Ťei agen╚Ťiei noastre, au fost implementate proiecte de o complexitate diferit─â.

Când cre─âm site-uri web, folosim cele mai populare instrumente. În plus, avem speciali╚Öti înalt specializa╚Ťi care sunt preg─âti╚Ťi s─â asigure dezvoltarea unei resurse web pe platforme destul de rare. Pe lâng─â crearea unui site, îi vom asigura între╚Ťinerea necostisitoare ╚Öi promovarea ulterioar─â.

Dup─â dezvoltarea site-ului la comand─â, realiz─âm optimizarea maxim─â a acestuia, conectându-l la aplica╚Ťiile necesare afacerii dumneavoastr─â. Acest lucru v─â permite s─â cre╚Öte╚Ťi eficien╚Ťa activit─â╚Ťii sale, s─â urm─âri╚Ťi fluxurile de vizitatori, s─â transfera╚Ťi, s─â înlocui╚Ťi ╚Öi s─â ╚Öterge╚Ťi automat datele despre produse.

Discut─âm despre proiectul dvs.?

Site-urile web create de compania noastr─â ╚Ťin întotdeauna cont de specificul afacerii clientului, publicul ╚Ťint─â ╚Öi mediul competitiv. Contacta╚Ťi-ne ╚Öi vom dezvolta un site frumos, func╚Ťional pentru Dvs. la un pre╚Ť accesibil ╚Öi în timp real!

Comanda