Ro
Ru

Servicii

Mai jos pute╚Ťi vedea gama complet─â a serviciilor noastre: publicitate contextual─â, hosting, dezvoltare mobil─â, copywriting, web design. Lucr─âm de calitate, ve╚Ťi r─âmâne mul╚Ťumit.


Reclam─â contextual─â

01

Exist─â o mare posibilitate ca, prin utilizarea publicitate site online, utilizatorii de internet care caut─â un anumit cuvânt cheie s─â fac─â click pe linkurile de pe pagina site-ului web pentru a ob╚Ťine mai multe informa╚Ťii. Deoarece rezoneaz─â cu ceea ce caut─â, exist─â ╚Öanse mari s─â cumpere. Acest lucru v─â aduce nu numai o vânzare, ci ╚Öi expunerea m─ârcii.

Texte publicitare pentru website ofer─â operatorului de marketing o modalitate de a determina dac─â reclamele lor aduc venituri. Reclamele pot fi afi╚Öate persoanelor dintr-o anumit─â loca╚Ťie demografic─â atunci când alege╚Ťi demografia potrivit─â. De asemenea, decide cronologia în termeni de ore, luni ╚Öi al╚Ťi parametri de timp. 

Mai mult
Hosting

02

Când utiliza╚Ťi op╚Ťiuni de hosting gratuite, adesea nu ave╚Ťi control asupra anumitor aspecte ale site-ului dvs. ╚Öi partajarea con╚Ťinutului poate fi dificil─â. Când utiliza╚Ťi servicii hosting profesionale, ave╚Ťi control deplin asupra întregului con╚Ťinut care este partajat ╚Öi pute╚Ťi face upgrade-uri regulate de site-uri sau partaj─âri de bloguri.

Mai mult
Aplica╚Ťiile mobile

03

Cu dezvoltare aplica╚Ťii Android ╚Öi iOS, pute╚Ťi trimite notific─âri push dinamice pentru a v─â aduce clien╚Ťii înapoi la aplica╚Ťie. Potrivit unei cercet─âri populare realizate de Localytics, notific─ârile push personalizate au un impact pozitiv asupra implic─ârii, ratei de deschidere ╚Öi ratei de conversie.

O alt─â cercetare realizat─â de Blueshift dezv─âluie c─â notific─ârile push mobile care sunt trimise pe baza comportamentului unui utilizator - genereaz─â rate de conversie cu 2.770% mai mari în compara╚Ťie cu notific─ârile lot. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â este mai probabil ca utilizatorii s─â ac╚Ťioneze pe baza ofertelor, actualiz─ârilor ╚Öi informa╚Ťiilor personalizate.

Pe cât de surprinz─âtor ar putea p─ârea, s-a raportat c─â aplica╚Ťiile cresc productivitatea între 34% ╚Öi 40%. Asta nu este tot, v─â poate economisi bugetul de marketing. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â publicitatea pentru aplica╚Ťiile mobile este comparativ mai ieftin─â în compara╚Ťie cu publicitatea online.

În plus, pute╚Ťi câ╚Ötiga ╚Öi prin achizi╚Ťii în aplica╚Ťie ╚Öi prin introducerea de anun╚Ťuri în aplica╚Ťia dvs. mobil─â. Nu trebuie s─â fie de la nicio alt─â companie, servicii sau marc─â. Pute╚Ťi ad─âuga reclame ale propriilor produse, lans─âri noi sau doar actualiz─âri despre promo╚Ťiile dvs.

Mai mult
Copywrinting

04

Pe lâng─â prima pagin─â ╚Öi povestea m─ârcii, afacerea dvs. are mai multe puncte de contact care v─â men╚Ťin conectat cu publicul. Acestea pot fi e-mailuri, post─âri pe re╚Ťelele sociale sau chiar post─âri pe blog. Fiecare dintre aceste puncte de contact permite publicului dvs. s─â afle mai multe despre afacerea dvs. Este ca ╚Öi cum ai interac╚Ťiona cu un prieten pentru a-l cunoa╚Öte mai bine. ╚śi la fel ca în cazul prietenilor, ai încredere în ei doar dac─â r─âmân consecven╚Ťi. Vrei s─â vezi diferite nuan╚Ťe ale personalit─â╚Ťii sale care se desf─â╚Öoar─â ╚Öi dup─â ceva timp.

Seoprofy.md prin servicii de copywriting profesionale ofer─â publicului exact aceea╚Öi experien╚Ť─â. Men╚Ťine personalitatea de baz─â a m─ârcii dvs. consecvent─â pe diferite platforme, prezentând în acela╚Öi timp diferitele sale farmece în mod corespunz─âtor.

Mai mult
Web design

05

A lucra cu noi înseamn─â a lucra în echip─â. Colabor─âm cu tine pentru a g─âsi cele mai bune solu╚Ťii la problemele tale. Pute╚Ťi conta pe noi pentru a v─â fi al─âturi la fiecare pas.

Cu servicii web design de la seoprofy.md, v─â pute╚Ťi baza pe designerii no╚Ötri pentru a crea fiecare pagin─â a site-ului dvs. Indiferent dac─â sunte╚Ťi un magazin de comer╚Ť electronic, o companie fizic─â sau un furnizor de servicii, designerii no╚Ötri pot crea paginile web de care compania dvs. are nevoie pentru a ajunge, a informa ╚Öi a converti publicul ╚Ťint─â. În calitate de agen╚Ťie de marketing digital cu servicii complete, oferim ╚Öi servicii de marketing de con╚Ťinut pentru a v─â îmbun─ât─â╚Ťi strategia.

Dac─â nu sunte╚Ťi sigur de valoarea serviciilor profesionale de dezvoltare web design, trebuie s─â lua╚Ťi în considerare mai mul╚Ťi factori. De exemplu, pute╚Ťi cre╚Öte ratele de conversie, competitivitatea ╚Öi clasarea în c─âutare. Toate sunt rezultate care ar putea avea un impact direct ╚Öi pozitiv asupra profiturilor, cotei de pia╚Ť─â ╚Öi cre╚Öterii venitului dvs.

Mai mult
Auditul SEO

06

Merit─â s─â distingem dou─â tipuri de audit SEO: auditul axat pe un site web sau auditul site-ului SEO axat pe o serie de cuvinte-cheie prioritare. Atunci când vorbim despre primul tip, auditul SEO axat pe un site web, scopul nostru are dou─â p─âr╚Ťi fundamentale:

  • Revizuirea factorilor structurali SEO interni (on-page);
  • Revizuirea factorilor structurali SEO externi (off-page);

Bineîn╚Ťeles, primul tip de audit tehnic al site-ului va ╚Ťine cont de tipul de site web. Când vine vorba de un site de comer╚Ť electronic sau de un magazin online, structura ╚Öi ierarhia site-ului este deosebit de important─â, precum ╚Öi optimizarea paginilor de produse.

Dac─â vorbim despre al doilea tip de servicii de audit SEO, mai concentrat pe câteva cuvinte-cheie strategice, atunci trebuie s─â analiz─âm mai atent rezultatele Google ╚Öi paginile care reu╚Öesc s─â apar─â în primele pozi╚Ťii, pentru a realiza un raport comparativ (SEO Benchmark Report) care s─â ne spun─â care sunt parametrii optimi pentru fiecare cuvânt-cheie sau grup de cuvinte-cheie.

Mai mult
Comanda