Despre noi

Aplicațiile Mobile sunt principalii asistenți în dezvoltarea eficientă a afacerilor. Creăm interfețe care aduc succes proprietarului. Echipa noastră de profesioniști știe exact ce își doresc clienții și este gata să transforme orice idee într-o aplicație productivă. Vom dezvolta, lansa și să se angajeze în promovarea SEO. Cu cât sunt mai multe clicuri pe site și instalații, cu atât vor fi mai multe vânzări.

În fiecare zi creăm site-uri web și aplicații care ajută la dezvoltarea afacerii clienților noștri

Construim toate proiectele noastre în jurul unei persoane: experiența, emoțiile și dorințele acestuia. Știm cine va folosi interfețele noastre, comunicăm cu ei, ne interesează preferințele și obiceiurile lor.

Acesta este singurul mod de a crea produse pe care milioane de oameni le folosesc zilnic. Pentru ei abordăm fiecare detaliu al interfețelor noastre cu trepidație. Ne construim toate proiectele în jurul unei persoane: experiența, emoțiile și dorințele acestuia. Știm cine va folosi interfețele noastre, comunicăm cu ei, ne interesează preferințele și obiceiurile lor.

Acesta este singurul mod de a face produse pe care milioane de oameni le folosesc zilnic. Pentru ei abordăm fiecare detaliu al interfețelor noastre cu trepidație. Ne construim toate proiectele în jurul unei persoane: experiența, emoțiile și dorințele acestuia. Știm cine va folosi interfețele noastre, comunicăm cu ei, ne interesează preferințele și obiceiurile lor.

03.

Crearea unui design cool

02.

Proiectăm și testăm interfețe

01.

Efectuăm cercetări

Efectuăm cea mai completă listă de servicii pentru a obține o conversie maximă


Cercetare și analiză


Dezvoltarea Customer Journey Map (harta călătoriei consumatorului)


Proiectarea site-lor și testarea pe utilizatori
Сe alte aptitudini avem?

Facem tot posibilul pentru ca interfețele noastre să funcționeze exact așa cum ne-am propus, și nimic altceva.

01 / 06 Scrierea sarcinilor tehnice
02 / 06 Aspect cu efecte speciale și animație
03 / 06 Dezvoltarea site-lor
04 / 06 Recomandări pentru serviciul clienți
05 / 06 Instruirea clienților privind utilizarea
06 / 06 Redactarea specificațiilor tehnice
Despre echipa

Înainte de a continua implementarea, angajații Seoprofy studiază cu atenție obiectivele de afaceri și potențialul client. Sexul, vârsta, țara de reședință, interesele – totul contează. După ce am creat un" portret " al utilizatorului, înțelegem la ce să ne concentrăm. Toate acestea vă permit să obțineți rezultate excelente. Vom realiza întregul proces: după dezvoltare, vom începe optimizarea, ceea ce ne va permite să ajungem pe pozițiile de top în motoarele de căutare. Și vă vom ajuta, de asemenea, să păstrați ratingul obținut.

Demonstrarea competenței în toate etapeleEfectuăm cea mai completă listă de servicii pentru a obține o conversie maximă

Compania noastră vă va însoți în toate etapele. Dacă aveți o idee clară, o vom implementa în cel mai bun mod posibil. Dacă ideea dvs. nu a dobândit încă forme clare, o vom finaliza împreună cu dvs. Vom întreprinde dezvoltarea chiar și a celor mai îndrăznețe idei. Vom fi bucuroși să împărtășim cunoștințele noastre, să vă solicităm și să pregătim termenii de referință. Garantăm competență în toate etapele:

- Vom studia în detaliu obiectivele de afaceri stabilite, publicul țintă și vom analiza experiența concurenților dvs.

- Vom dezvolta un design simplu, cu navigare ușoară, fonturi discrete și un design plăcut de culoare.

- Vom urmări eficacitatea în timpul testării. Vom remedia erorile identificate în timpul testelor și vom aduce produsul la perfecțiune.

- Înainte de publicare, vom crea o "imagine" colorată: capturi de ecran, pictograme, videoclipuri vor interesa cumpărătorul.

- Vom asigura munca fără erori și întreruperi.Comanda