20 / 05 / 2022

Principala metodă de verificare a domeniului pentru sancțiuni

Crearea grupului de interogări de marcă:

vasea md.

vasea

vasea md

Cel mai important din această listă pentru verificarea filtrelor este - vasea md.

Cu alte cuvinte:

Un nume de domeniu fără spațiu - este adăugat ca un cuvânt cheie și rezultatele sunt verificate. Pentru aceasta există o serie de servicii, cum ar fi: Rankinity, Serpstat, Seolib, se Ranking, Ahrefs și altele.

Principalul criteriu este poziția site-ului.

Apoi, puteți să vă uitați la instrumentele Google Webmaster și să observați că există o notificare de domeniu sub sancțiuni. În cele mai multe cazuri, dacă domeniul nu este în top 1 la o astfel de cerere, atunci fie sancțiuni pentru link-uri înapoi sau altceva.

Este important de remarcat faptul că în consola Google, în secțiunea «măsurile luate manual» nu poate fi nimic (filtrul poate fi automat). Dar, din cele 99% de ori când această solicitare scade, domeniul este sub un filtru. Același lucru este valabil și atunci când domeniul este lansat doar pentru un ciot.

La ce bun asta?

Cei care înregistrează domenii picătură pentru traficul prin satelit.
Cei care cumpara site-uri sau domenii pentru proiecte.
De fapt, dacă site-ul este în index, îl verificăm în câteva minute, în cele din urmă, este imediat clar dacă totul este normal sau nu. Nu este nimic dificil în această metodă. Puteți verifica atât manual în Google, cât și prin serviciile de verificare. Metoda este simplă și, de fapt, este rapidă - arată imediat dacă ar trebui sau nu să verificați domeniul în detaliu pentru sancțiuni.









Comanda