Hosting

Când utilizați opțiuni de hosting gratuite, adesea nu aveți control asupra anumitor aspecte ale site-ului dvs. și partajarea conținutului poate fi dificilă. Când utilizați servicii hosting profesionale, aveți control deplin asupra întregului conținut care este partajat și puteți face upgrade-uri regulate de site-uri sau partajări de bloguri.


Un furnizor de hosting web al unei companii de hosting web deservește companiile cu serviciile adecvate și tehnologiile actualizate pe care ar trebui să le implice pentru un acces mai bun al site-ului online. Compania de hosting website adună cerințele de la client și alocă spațiul necesar pe server. Să vedem mai multe despre hosting web și avantajele sale unul câte unul.Performanță îmbunătățită a site-ului

01 / 04
Servere puternice

Serverele funcționează 24/7 și oferă proiectului tău toate resursele necesare și sunt instalate în centrul nostru de date din Chișinău.

02 / 04
Canale de viteză mare

Folosim doar cele mai importante rețele din Moldova, care permit organizarea distribuției corecte a traficului către resursele web.

03 / 04
Siguranța

Hostingul este protejat în mod fiabil de accesul neautorizat, ceea ce permite clientului să se asigure că toate informațiile personale și toate datele nu vor fi interceptate de terțe părți.

04 / 04
Actualizare regulată a softului

Utilizăm întotdeauna numai cele mai recente și stabile versiuni de software și monitorizam cu atenție toate actualizările software disponibile. Asigurăm funcționarea neîntreruptă a proiectului dumneavoastră.

Control mai bun asupra conținutului dvs.:acces 24 de ore la proiectele dvsacces rapid la site-ul dvssuport gratuit și neîntrerupt pentru site 24/7hosting fără publicitate, pentru o navigare liniștită a site-ului dvs

Hosting de încredere:
"Hosting bun"

Oferim nu numai termeni favorabili, ci și suport tehnic prietenos și receptiv


Hosting abuzonic

Dacă site-ul dvs. primește o reclamație, nu o vom bloca și nu vom transfera date cu caracter personal către autorități. Ne vom ocupa de problemă și vom fi de partea clientului


Hosting nelimitat

Clientul poate plasa orice conținut pe proiectul său, pe server este suficient spațiu


Lucrări recente

Serviciile noastre profesionale de hosting sunt de încredere. Nu va trebui niciodată să comutați între diferite opțiuni de hosting, nu va trebui să vă confruntați cu probleme tehnice, iar site-ul dvs. web va fi actualizat în mod constant, astfel încât să funcționeze bine și să se bazeze pe soluții software moderne. Vom avea grijă de site-ul dvs. și ne vom asigura că acesta este cât mai sigur, actualizat și rapid posibil.

Avantajele de a primi sfatul unei companii profesionale de hosting domenii web sunt că clienții se pot baza pe ei pentru a obține cele mai bune tehnologii și servicii actualizate care se potrivesc cel mai bine afacerii lor. Pentru servicii de hosting website Moldova, alegeți cu încredere seoprofy.md

Comanda