Aplicațiile mobile

Cu dezvoltare aplicații Android și iOS, puteți trimite notificări push dinamice pentru a vă aduce clienții înapoi la aplicație. Potrivit unei cercetări populare realizate de Localytics, notificările push personalizate au un impact pozitiv asupra implicării, ratei de deschidere și ratei de conversie.

O altă cercetare realizată de Blueshift dezvăluie că notificările push mobile care sunt trimise pe baza comportamentului unui utilizator - generează rate de conversie cu 2.770% mai mari în comparație cu notificările lot. Acest lucru se datorează faptului că este mai probabil ca utilizatorii să acționeze pe baza ofertelor, actualizărilor și informațiilor personalizate.

Pe cât de surprinzător ar putea părea, s-a raportat că aplicațiile cresc productivitatea între 34% și 40%. Asta nu este tot, vă poate economisi bugetul de marketing. Acest lucru se datorează faptului că publicitatea pentru aplicațiile mobile este comparativ mai ieftină în comparație cu publicitatea online.

În plus, puteți câștiga și prin achiziții în aplicație și prin introducerea de anunțuri în aplicația dvs. mobilă. Nu trebuie să fie de la nicio altă companie, servicii sau marcă. Puteți adăuga reclame ale propriilor produse, lansări noi sau doar actualizări despre promoțiile dvs.


Există, de asemenea, multe aplicații de afaceri care acoperă domenii precum productivitatea, planificarea și comunicarea. Multe dintre acestea sunt aplicații „generice” după nume majore din domeniile lor – de exemplu cele create de gigantul de căutare Google – dar anumite aplicații mobile pentru afaceri sunt create la comandă special pentru companii și organizații individuale de către o companie de dezvoltare de aplicații mobile. Aflați trei avantaje majore pentru care ar trebui să apelați la crearea unei aplicații mobile.

O aplicație mobilă vă permite să vă înțelegeți utilizatorii mai bine decât orice altceva. Când utilizatorii sunt pe smartphone-urile lor, puteți afla despre preferințele, modelele de cumpărături și multe altele. Odată ce vă înțelegeți utilizatorii ideali și comportamentul acestora, puteți crea campanii de marketing foarte bine direcționate, care vor da rezultate maxime. Cunoașterea utilizatorilor vă va ajuta să creați produse și servicii adaptate nevoilor acestora. Asta nu este tot, vă permite, de asemenea, să oferiți o experiență de utilizator personalizată. În cele din urmă, acest lucru înseamnă mai multe afaceri și clienți mai fericiți.Cunoașterea mai bună a utilizatorilor

01 / 02
Utilizare confortabilă

Aplicația mobilă este complet adaptată la diferite dimensiuni de ecran, făcându-l convenabil pentru client.

02 / 02
Utilizarea unui WebView

Clientul cu ușurință face o achiziție dacă a găsit ceea ce căuta și cel mai probabil va rămâne în aplicație dacă decide să continue căutarea făcând clic pe căutarea din interior.

Creșteți implicarea clienților:Baza de cunoștințe centralizatăSoftware de videoconferințăInstrument de implicare a clienților

Minimizați costurile și maximizați productivitatea:
Economisirea banilor

Beneficiu maxim


Lucrări recente

Creare aplicații mobile poate adăuga cu siguranță o valoare semnificativă afacerii dvs. Nu numai că vor aduce mai multe venituri, dar vor atrage și mai mulți clienți. Având în vedere că numărul utilizatorilor de smartphone-uri crește în fiecare zi, este sigur să spunem că investiția în dezvoltarea unei aplicații mobile va genera o rentabilitate excelentă a investiției.

Dacă nu aveți o aplicație mobilă pentru afacerea dvs., acum este momentul potrivit pentru a crea una. Echipa seoprofy.md reprezintă un cadru integrat pentru crearea de aplicații mobile de top la creare aplicații mobile preț rezonabil.

Comanda